top of page

Activiteitenoverzicht

Dobo-reces - Op stap met Vasco da Gama

26 juni 2023 om 17:00:00

Station Leuven, Martelarenplein, Leuven, België

Een laatste kans om eens iets anders te doen met je maandag dan dat eeuwige pluimpje meppen ... trek op tocht met onze favoriete ontdekkingsreiziger en ontrafel de raadsels van onze stad (de belangrijkste vraag: "Wat is het beste terras van Leuven?"). Verzamelen aan het monument op het Martelarenplein.

DOBO-barbecue

24 juni 2023 om 16:00:00

Diestsesteenweg 307, Leuven, België

Wanneer de festivalitis weer door de regio raast, is het ook weer tijd voor onze jaarlijkse hoogmis van sfeer en gezelligheid ... de one & only DOBO-barbecue! Deze keer verzamelen we voor een heerlijke hap, een gevuld (en daarna leeg) glas en vooral heel veel clubgeest in een groene stadsoase op een boogscheut van onze wekelijkse battleground. Inschrijven kan binnenkort: je krijgt een mailtje!

Dobo-reces - Kubben

19 juni 2023 om 17:00:00

HAL 5, Diestsesteenweg, Leuven, België

Maandagavond en niets te doen (want de sporthal is dicht)? Na een eerste geslaagde poging vorig jaar nemen we (een stuk van) het gazon voor Hal 5 nog eens in voor een potje gooi-het-stokje. Wegens het overschrijden van een nieuwe jaargrens en het terugwijken van zijn haargrens, trakteert uw voorzitter alle aanwezigen.

Dobo-reces - Fietstocht

12 juni 2023 om 17:00:00

Sportcomplex Kessel-Lo, Stadionlaan, Leuven, België

De sporthal is even dicht dus houden we ons alternatief gezond. Eerste optie: fietsen Johan G. rijdt voor (en iedereen op een elektrische fiets blijft achter de gids!) doorheen de groene rand van Leuven. Een beetje op, een beetje af, rustig bollen en misschien nog wel een glas achteraf ... Vertrek op het vertrouwde uur voor de sporthal.

Teamtornooi

27 mei 2023 om 07:00:00

Sporthal "De Zwaluw" Zwevezele, Kasteelstraat, Wingene, België

Naar het verre Zwevezele voor een bijzonder recreantentornooi: teams bestaan uit minimum 2 dames en 2 heren en er wordt ook enkel gespeeld. Ook voor dit recreantentornooi promoot de club jullie deelname door inschrijving te regelen en het inschrijvingsgeld te betalen. Meer informatie in de nieuwsbrief over deze tornooien.

Gepluimd-tornooi

18 maart 2023 om 08:30:00

Emiel Van Dorenlaan 144, Genk, België

Tweede van drie recreantentornooien deze lente, deze keer volgens het Zwitserse laddersysteem. Dobo'ers die willen meedoen schrijven in via de club en Donatelli doet de rest. Zie de nieuwsbrief voor verdere informatie.

Starterslessen

6 maart 2023 om 18:00:00

Stadionlaan 4, Kessel-Lo Leuven, België

Badminton stap voor stap: in 5 opeenvolgende lessen komen de basistechnieken aan bod. Deskundige uitleg door Carl en dan oefenen maar ... De lessen gaan elke maandag van 6 maart tot 3 april door tijdens het eerste uur (19-20u) van de training. Inschrijven met een mailtje naar info@bcdobo.be

Initiatie badminton

27 februari 2023 om 18:00:00

Stadionlaan 4, Kessel-Lo Leuven, België

Voor de nieuwe leden die zich recent bij Dobo aansloten maar ook voor iedereen die nog eens back to basics wil, een initiatieles door Carl ... meteen de ideale instapper voor een lessenreeks van 5 lessen die  start vanaf 6 maart. Inschrijven kan via info@bcdobo.be.

Krokustornooi

25 februari 2023 om 09:00:00

Westerlo, België

Het eerste van drie recreantentornooien in het voorjaar 2023. Een tornooi voor dubbel dames, heren en gemengd volgens de klassieke formule. Niet vergeten: de club betaalt jullie inschrijvingsgeld. Zie de Dobo-nieuwsbrief voor meer informatie.

Masterclass Lise Jaques

20 februari 2023 om 18:00:00

Sportcomplex Kessel-Lo, Stadionlaan, Leuven, België

Lise Jaques, dochter van maar vooral veelvuldig Belgischkampioene in onze geliefde sport, schaaft onze skills bij. Terwijl we spelen krijgen we coaching over moeilijke zaken als positiespel, tactiek en antwoord op de vraag wie nu eigenlijk had moeten slaan ... Inschrijven via mail naar johan.jaques[at]telenet.be

Klinken op 2023!

9 januari 2023 om 20:00:00

Sportcomplex Kessel-Lo, Stadionlaan, Leuven, België

Een heel nieuw jaar om er weer een lap op te geven! Met de zegen van onze nieuwe penningmeester trakteert het bestuur alle leden die de moed vinden om hun moegefeeste ledematen weer aan het werk te zetten. 

Dobo viert Kerstmis

19 december 2022 om 18:00:00

Huis Patria, Koning Leopold I-straat, Leuven, België

Laatste maandag voor de kerstvakantie? Dan is het tijd voor een nieuw Dobo-kerstfeest. Een beetje administratie (want onze jaarlijkse Algemene Vergadering) is het perfecte excuus voor een lekker etentje en een hartelijke babbel!

bottom of page