top of page

Lid worden

Image by aboodi vesakaran

Even geduld

Om ervoor te zorgen dat alle leden voldoende speeltijd  krijgen, moeten we het aantal clubleden beperkt houden. Op dit moment zitten we aan het maximum.

Maar geen nood ... aan het begin van elk jaar komen er steeds enkele plaatsjes vrij!

Heb je interesse? Je mag altijd drie keer gratis komen meespelen. Zo leer je de sfeer kennen en kan je beslissen of Dobo iets voor jou is ...

Is er nog plaats?

Wat krijg je voor je geld?

Het lidgeld bedraagt € 75 per jaar. Het Dobo-jaar loopt van januari tot december. Een tweede, derde, ... lid van hetzelfde gezin betaalt slechts € 65. Enkel volwassenen (+ 18) kunnen lid worden van Dobo.

Wie na 1 september inschrijft betaalt voor dat jaar slechts € 40.

Voor dat geld krijg je:

  • 4 uur speeltijd per week

  • shuttles (we spelen bij Dobo met kunststof shuttles)

  • verzekering (Fedes)

  • een barbecue en kerstfeestje aan zeer democratische prijzen

  • volledige toegang tot het ledengedeelte van de website en nieuwsbrieven met info over activiteiten

Image by Siora Photography
Wat krijg je voor je geld?
Image by Beatriz Pérez Moya

Hoe inschrijven?

Om je in te schrijven, doe je twee dingen.

Vul het inschrijvingsformulier [nu niet beschikbaar] in met een aantal gegevens die we nodig hebben om de administratie (registratie op ledenlijst, verzekering, ...) in orde te brengen.

Schrijf je lidgeld over op de bankrekening van Dobo

  • IBAN: BE51 9731 8073 3262 (BIC: ARSPBE22)

  • Vermelding: lidmaatschap DOBO [Voornaam & Naam]

Hoe inschrijven?

Privacy-verklaring

Badmintonclub Dobo verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.
Met het oog op het registreren van onze leden en het afsluiten van een verzekering, geven wij persoonsgegevens door aan de sport federatie FEDES.


Jaarlijks dienen wij een subsidiedossier in bij de stad Leuven. Dit dossier bevat persoonsgegevens van onze leden. Verder registreren wij, uit veiligheidsoverwegingen en tevens om onze website verder te verbeteren, wie onze website bezoekt en wie inlogt op het gedeelte dat aan leden is voorbehouden. We registreren hierbij ook uw IP-adres.

Elk lid heeft inzage in de eigen persoonsgegevens die we verzamelden. Log hiervoor in en kies rechtsboven voor Mijn account. Je kan daar de gegevens bekijken, indien nodig aanpassen en ook kiezen wat wel en niet getoond wordt in de ledenlijst (die enkel zichtbaar is voor andere leden!).

Een meer uitgebreid document over ons beleid op het vlak van vewerking van persoonsgegevens vindt u hier.

Kleedkamer
Privacy-verklaring
bottom of page